BURSADAN 3 OKULA HÄ°BE

BURSADAN 3 OKULA HÄ°BE

BURSA DA 3 OKULA HÄ°BE (ERDEM) MEB Din ÖÄŸretimi Genel MüdürlüÄŸü, "EÄŸitimde Rehberlik ve Destekleme Modeli (ERDEM) Destek 2020 Programı" proje baÅŸvuruları sonuçlandı.

MEB Din ÖÄŸretimi Genel MüdürlüÄŸü, "EÄŸitimde Rehberlik ve Destekleme Modeli (ERDEM) Destek 2020 Programı" proje baÅŸvuruları sonuçlandı. Hibe desteÄŸi almaya hak kazanan 41 proje arasında Bursa 3 okulla yer aldı.

ERDEM

MEB Din ÖÄŸretimi Genel MüdürlüÄŸü tarafından "EÄŸitimde Rehberlik ve Destekleme Modeli (ERDEM) Destek 2020 Programı" kapsamında sunulan proje baÅŸvuru kabulleri sonuçlandı. Proje tekliflerinin deÄŸerlendirme süreci tamamlandı.

Anadolu imam hatip liselerinde öÄŸrenim gören öÄŸrencilerin akademik baÅŸarı, bilimsel, sosyal, kültürel, sportif ve sanatsal faaliyetler ile millî, manevi, ahlaki, insani ve kültürel deÄŸerleri benimseyen ve koruyan bireyler olarak yetiÅŸtirilmesi amaçlanan ERDEM Destek 2020 Programı okullardan yoÄŸun ilgi gördü.

 

Destek Programına yapılan 690 proje baÅŸvurusu arasından uygunluk kriterlerini taşıyan 657 proje baÅŸvurusu içerik deÄŸerlendirmesine alındı. Yapılan deÄŸerlendirmeler sonucunda mevcut bütçe imkânları çerçevesinde 41 proje teklifi hibe desteÄŸi almaya hak kazandı. ERDEM Destek 2020 Programı kapsamında 959 bin 631 TL hibe destek verilecek.

HAK KAZANANLAR

Destek Programı kapsamında hibe desteÄŸi almaya hak kazanan 41 proje arasında Bursa'dan 3 okul yer aldı. Bursa'da Ä°znik Anadolu Lisesi "e-Gayret"; Osmangazi Åžehit Jandarma Er Selim Koçdemir Anadolu Ä°mam Hatip Lisesi "Anlayarak Hızlı Okuma ve Zaman Yönetimi" ve Osmangazi DemirtaÅŸ Ä°smail Hakkı Bursevi Kız Anadolu Ä°mam Hatip Lisesi "BaÅŸarı Grupları Akran Yardımı ile EÄŸitim" Projeleri ile hibe destek almaya hak kazandı.

kaynak:malatyahaber

Güncel son dakika desteklerden anında haberdar olmak için Protimeas.com'u Twitter’da takip edin,  Ä°nstagram’da takip edin, Facebook sayfamızı beÄŸenin ve Telegram kanalımıza katılın!